Kuda ide nasa omladina ?

Pitam se kuda ide ? Prolazim gradom kad ima sta da vidim, djeca od sedam godina imaju mobilne telefone. Puni kafici omladine, nemaju pametnija posla pa sjede tu. Umesto da uzmu neku knjigu da procitaju oni citaju ,, Skandal '' , ,, Svet '' i ostalu zutu stampu. Djevojcice od 14 godina pocinju biti sponzoruse. Trpaju se gde god stignu. 5 kg pudera na licu imaju. Momci ne izlaze van bez nozeva,boksera i palica. Masovne tuce su svakodnevne. Pitam se sta rade njihovi roditelji. Zasto im ne opale par samara ili uzmu kais i dobro ih istuku. Krivica je i na roditeljima i na djeci.


Grcka je u plamenu !

Grcka je u plamenu. Nezadovoljni radnici,navijaci itd. odlucni su u svojoj borbi protiv ,, pro-zapadne ,, vlade. Povod za to je bilo ubistvo jednog djecaka koji se zajedno sa drugovima sukobio sa policijom. Policajac je ubio tog decaka i od tada je grcka u plamenu. U svim vecim gradovima: Solun,Atina itd. organizuju se demonstracije. Demonstracije su se pretvorije u anti-rezimske. U Grckoj strajkuju: radnici fabrika,bolnica,skola i navijaci. Traze se novi izbori. Iako su ruzilacke ja ih podrzavam. Zasto ? Zato sto pokusavaju da se odupru izdajnickom rezimu. Tako i mi trebamo da se odupremo Milovom i Tadicevom rezimu. Zato braco uskoro i mi moramo ovako !


Vucic u Hrvatskoj !

Ovih dana je Vucic u posjeti ,, lijepoj njihovoj ,, . Otisao je da pogleda kako je Srbima u ,, lijepoj njihovoj ,, . Odmah je obisao mjesta gde zive Srbi i poceo skupljati politicke poene. To je bila i njegova namera, sakupljati poene,a ne pomoci Srbima. Za mene, a i za mnoge patriote je Vucic obicni licimer, koji je prevario SRS. Bio mi je drag na dok nije napravio ovu gresku sa napustanjem SRS. On je obican Tadicev covjek, koji govori uvjek kad je nepotrebno. Zato Vucicu batali politiku i uzivaj sa porodicom dok mozes, a politiku drugima ostavi. Uci djecu kosarci i vrati se profesiji.


Protest BG 2008 !

Dok ja sad pisem ovaj tekst, u Beogradu se priprema jos jedan u nizu protesta zbog hapsenja Radovana Karadzica i protiv zlocinacke EU. Svaki dan prave razlicite performanske,posecuju strane ambasade. Atmosfera je odlicna, musika je srpska To rade mlade patriote iz pokreta NP 1389, Obraza , NPS i foruma Srpski nacionalisti. Gotovo vec pet meseci oni protestuju. Ni kisa, ni stalne ucene policije ih nemogu obeshrabriti. Oni vole Srbiju i sve bi dali za nju. 1389 je pokret koji organizuje Vidovdanski mars. Zato ako ste u okolini BG, a patriote ste onda dodjite da protestujete sa njima. Najvaznije u ovim teskim trenutcima je nase jedinstvo. Pomozimo im da ostvare nase ciljeve. http://www.1389.org.yu


Kako je Srbima u Crnoj Gori !

Srbima u Crnoj Gori je isto kao Srbima u Hrvatskoj. Iako nas po popisu ima oko 30 %, broj Srba u Crnoj Gori je veci . Postavlja se pitanje zasto ? - Srbi koji rade u drzavnim institucijama su ucenjivani, ili posao ili otkaz. Tako je bilo i za vreme referenduma. - - Srbi cine 30 % stanovnistva i nacionalna su manjina. Albanci u Makedoniji sa 20 % nisu manjina. Albanci kojih je u Crnoj Gori 7 % na svojim kucama mirno postavljaju zastave,a Srbi sa 30 % nesmeju na to ni da pomisljaju. Jos na na sve nacine pokusavaju da nas posvadjaju sa bracom iz Srbije. Ako ovako nastavi jedino je resenje da gradovi u kojima su Srbi vecina izadju iz sastava Crne Gore i prikljuce se Srbiji. Tu mislim na Herceg Novi,Pljevlja,Bijelo Polje,Berane,Andrijevica,Savnik i Pluzine. Zato budimo spremni da se izborimo za nase ciljeve. - Porucujem braci i Srbije da uvjek mogu da misle na nas, da ova vlast i dio dukljana ne prezentuju pravu Crnu Goru, da ce ponovo biti Srpska Crna Gora. Jaci smo od Dukljana i to cemo uskoro pokazati. Zato braco nek nasa srca kucaju ko jedno. Zivjela nam Srbija.